Tickets

Festivalticket

Een ticket voor Down The Rabbit Hole kost €125,- (excl servicekosten).

Met een festivalticket heb je drie dagen toegang tot het festival, kun je met je eigen tent op de camping staan en kun je gebruikmaken van de pendelbussen.

Er worden geen dagkaarten verkocht: we gaan met z'n allen drie dagen lang kopje onder....

Een ticket kun je hier kopen.

Groepsticket

Wie vrienden heeft, wint dit jaar! Vanaf 1 februari zijn er speciale groepstickets verkrijgbaar: koop 10 kaarten en ontvang er 12! Scheelt meer dan twee tientjes per vriendje, laat staan dat de relaxedheid in een groep vrienden en vriendinnen natuurlijk onwijs toeneemt.

Een groepsticket kun je hier bestellen.

Overnachtingsmogelijkheden

Als je een festivalticket hebt, kun je met je eigen tent op de camping staan. Voor fans van lichte bepakking en luxekonijnen zijn er diverse pre-pitched accommodaties te huur op de Rabbit Resort. Vanaf een prachtige plek aan het meer kijk je uit over het festivalterrein, de campingburgemeester staat altijd voor je klaar en in sommige accommodaties heb je de beschikking over elektriciteit.

Dit jaar geen bungalows, maar wel een ruime vloot tipi’s, legertenten, pipowagens, PodPads en nog veel meer. Zelfs kamperen óp het water is mogelijk! Bekijk hier het volledige aanbod van de Rabbit Resort.

Camper Camping ticket

Er is een aparte camping voor campers, caravans of vouwwagens en hiervoor is een aanvullend Camper Camping ticket nodig. Je hebt één ticket per camper, caravan of vouwwagen nodig, ongeacht het aantal personen dat er verblijft.

Een Camper Camping ticket kun je hier kopen.

Parkeerticket

Als je met de auto naar Down The Rabbit Hole komt, heb je een parkeerticket nodig. In de voorverkoop kost deze €15,- (incl. servicekosten) en ter plekke betaal je €25,-.

Je kunt een parkeerticket in de voorverkoop kopen tot woensdag 24 juni 23:59 uur. Vanaf donderdag 25 juni 12:00 uur kun je aan de deur een parkeerticket kopen. Bij aankomst ontvang je een parkeerkaart dus als je tussendoor de parkeerplaats af gaat, hoef je geen nieuw parkeerticket aan te schaffen.

Een parkeerticket kun je hier kopen.

Early Rabbit

De voorverkoop van Down The Rabbit Hole is begonnen met een speciale Early Rabbit-actie. Tot en met 31 januari kost een ticket slecht €99,- (excl servicekosten). Dat is maarliefst €26,- korting!

Met een Early Rabbit ticket heb je drie dagen toegang tot het festival, kun je met je eigen tent op de camping overnachten en kun je gebruik maken van de pendelbussen.

Early Rabbit-tickets zijn niet meer verkrijgbaar.

Officiƫle voorverkoopadressen

Koop je tickets alleen bij de officiële voorverkoopadressen. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat je een geldig ticket koopt. Online koop je via www.ticketmaster.nl kaarten en telefonisch via 0900-300 1250 (€0,60 pm).

Zwarthandel

Pas op voor zwarthandel en koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen. Online is dat www.ticketmaster.nl en telefonisch kun je via 0900-300 1250 (60 cpm) kaarten aanschaffen.

Alleen via de officiële verkoop weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft.

Laat zwarthandelaren als Eutickets, Viagogo, Seatwave en Onlineticketshop lekker links liggen. Ook op Marktplaats worden altijd weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. 

Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl

Polsbandje delen met meer personen?

Polsbandjes zijn persoonsgebonden en daardoor is het niet mogelijk om deze met meerdere personen te delen. Je kunt dus bijvoorbeeld niet zelf op vrijdag komen en op zaterdag en zondag iemand met hetzelfde polsbandje naar binnen laten gaan.