Tickets

Festivalticket

Een ticket voor Down The Rabbit Hole kost €125,- (excl servicekosten).

Met een festivalticket heb je drie dagen toegang tot het festival en krijg je een plek op de tentencamping. Er kunnen maximaal vier tickets per persoon worden gekocht. Inclusief pendelbus van en naar station Wijchen.

Het is ook mogelijk een collector ticket te kopen. Dit ticket is helemaal vormgegeven in DTRH-stijl, leuk om te bewaren dus! Een collector ticket is verder gelijk aan een normaal ticket.

Er worden geen dagkaarten verkocht: we gaan met z'n allen drie dagen lang kopje onder....

Je kunt hier een ticket kopen >>>>

Camper Camping ticket

Er is een aparte camping voor campers, caravans of vouwwagens en hiervoor is een aanvullend Camper Camping ticket nodig. Je hebt één ticket per camper, caravan of vouwwagen nodig, ongeacht het aantal personen dat er verblijft. Kijk voor het volledige reglement onder het kopje 'Camping' in deze FAQ.

Een Camper Camping-ticket kun je hier kopen >>>

Parkeerticket

Als je met de auto naar Down The Rabbit Hole komt, heb je een parkeerticket nodig. Omdat alle parkeerplaatsen de maximale capaciteit hebben bereikt zijn de parkeertickets uitverkocht. Het is daardoor niet meer mogelijk om op het parkeerterrein een parkeerticket aan te schaffen. 

Rapid Rabbit

De voorverkoop van Down The Rabbit Hole gaat dinsdag 5 januari om 11:00u van start met een speciale Rapid Rabbit-actie. Tot 1 februari kosten tickets slecht €99,- (excl servicekosten)! Let op: voor deze actie zijn maximaal 8.000 kaarten beschikbaar.

Met een Rapid Rabbit ticket heb je drie dagen toegang tot het festival en krijg je een plek op de tentencamping.

Als de Rapid Rabbit tickets op zijn, kosten reguliere festivaltickets €125,- (excl. servicekosten).

Er kunnen maximaal vier tickets per persoon worden gekocht.

Een Rapid Rabbit-ticket is ook als collector ticket te koop. Dit ticket is helemaal vormgegeven in DTRH-stijl, leuk om te bewaren dus! Een collector ticket is verder gelijk aan een normaal ticket. 

De Rapid Rabbit-tickets zijn uitverkocht, reguliere kaarten zijn nog wel verkrijgbaar.

Groepsticket

Wie vrienden heeft, wint dit jaar! Er zijn speciale groepstickets verkrijgbaar: wanneer je met 12 personen komt, betaal je slechts €99,- per persoon (excl. servicekosten). Inclusief pendelbus van en naar station Wijchen.

De Groepstickets zijn uitverkocht, reguliere kaarten zijn nog wel verkrijgbaar.

Overnachtingsmogelijkheden

Als je een festivalticket hebt, kun je met je eigen tent op de camping staan. Voor fans van lichte bepakking en luxekonijnen zijn er diverse pre-pitched accommodaties te huur op de Rabbit Resort. Vanaf een prachtige plek aan het meer kijk je uit over het festivalterrein, de campingburgemeester staat altijd voor je klaar en in sommige accommodaties heb je de beschikking over elektriciteit en echte boxspring bedden..

Er is een ruime vloot tipi’s, legertenten, pipowagens, DreamLodges en nog veel meer. Zelfs kamperen óp het water is mogelijk! Bekijk hier het volledige aanbod van de Rabbit Resort.

Officiƫle voorverkoopadressen

Koop je tickets alleen bij de officiële voorverkoopadressen. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat je een geldig ticket koopt. Online koop je via www.ticketmaster.nl kaarten en telefonisch via 0900-300 1250 (€0,60 pm).

De kaartverkoop start dinsdag 5 januari.

Zwarthandel

Pas op voor zwarthandel en koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen. Online is dat www.ticketmaster.nl en telefonisch kun je via 0900-300 1250 (60 cpm) kaarten aanschaffen.

Alleen via de officiële verkoop weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft.

Laat zwarthandelaren als Eutickets, Viagogo, Seatwave en Onlineticketshop lekker links liggen. Ook op Marktplaats worden altijd weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. 

Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl

Polsbandje delen met meer personen?

Polsbandjes zijn persoonsgebonden en daardoor is het niet mogelijk om deze met meerdere personen te delen. Je kunt dus bijvoorbeeld niet zelf op vrijdag komen en op zaterdag en zondag iemand met hetzelfde polsbandje naar binnen laten gaan.

X

Op de hoogte blijven van

DTRH 2016

Schrijf je in voor de nieuwsbrief