Tickets

Tipi's, FestiTent, legertenten en Camper Camping

De bungalows bij Down The Rabbit Hole zijn inmiddels uitverkocht. Er zijn nog wel diverse andere overnachtingsmogelijkheden beschikbaar zoals Tipi's, FestiTenten, Legertenten en de Camper Camping.

Kijk in de FAQ onder het kopje Overnachtingen en Accomodaties voor de gedetailleerde (bestel)informatie.

Ticketinformatie

Een ticket voor Down The Rabbit Hole kost €135,- incl. servicekosten. Dit is voor drie dagen festival en een plekje op de tentencamping.

Er wordt aan alternatieve overnachtingsmogelijkheden gewerkt en hier kun je later een aanvullend ticket voor kopen. Hou de site in de gaten voor meer informatie.

Er worden geen dagkaarten verkocht en per persoon kun je vier tickets aanschaffen.

Koop hier festivaltickets

Parkeerticket

Als je met de auto naar Down The Rabbit Hole komt, heb je een parkeerticket nodig. In de voorverkoop kost deze €15,- (incl. servicekosten) en ter plekke betaal je €25,-

Bij aankomst onvang je een parkeersticker dus als je tussendoor de parkeerplaats af gaat, hoef je geen nieuw parkeerticket aan te schaffen.
Direct tickets kopen >>>

Polsbandje delen met meer personen?

Polsbandjes zijn persoonsgebonden en daardoor is het niet mogelijk om deze met meerdere personen te delen. Je kunt dus bijvoorbeeld niet zelf op vrijdag komen en op zaterdag en zondag iemand met hetzelfde polsbandje naar binnen laten gaan.

Zwarthandel

Pas op voor zwarthandel en koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen. Online zijn dat www.ticketmaster.nl en www.livenation.nl en telefonisch kun je via 0900-300 1250 (45 cpm)) kaarten aanschaffen.

Alleen via de officiële verkoop weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft.

Laat zwarthandelaren als Eutickets, Viagogo, Seatwave en Onlineticketshop lekker links liggen. Ook op Marktplaats worden altijd weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. 

Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl