Ontvang de nieuwsbrief

DTRH

Tickets

Regulier festivalticket

Een festivalticket voor drie dagen festival, een plek op de tentencamping en vervoer van en naar station Wijchen kost €129,- (excl. servicekosten).

Er worden geen dagkaarten verkocht.

Koop hier je ticket

Groepsticket

Wie vrienden heeft, wint! Er zijn speciale groepstickets verkrijgbaar: voor 10 tickets betaal je slechts €990,- (excl. servicekosten). Op deze manier betaal je per ticket dus nog steeds het Happy Rabbit tarief van €99,- per ticket.

Je ontvangt 10 losse tickets dus het is niet noodzakelijk om tegelijkertijd op het festival te arriveren. De verkoop van groepstickets stopt op donderdag 22 juni om 09.00u

Koop Groepsticket

Rapid Rabbit

De eerste 10.000 tickets voor Down The Rabbit Hole kosten slechts €99,- (excl. servicekosten).

Met dit Rapid Rabbit ticket heb je drie dagen toegang tot het festival en krijg je een plek op de tentencamping.

RAPID RABBIT-TICKETS ZIJN UITVERKOCHT

Happy Rabbit

Tot 28 januari betaal je €115,- (excl. servicekosten) voor je festivalticket, plek op de tentencamping en vervoer per pendelbus van en naar station Wijchen.

HAPPY RABBIT-TICKETS ZIJN UITVERKOCHT

 

Camper Camping ticket

Er is een aparte camping voor campers, caravans of vouwwagens en hiervoor is een aanvullend Camper Camping ticket nodig. Je hebt één ticket per camper, caravan of vouwwagen nodig, ongeacht het aantal personen dat er verblijft. Kijk voor het volledige reglement onder het kopje 'Camping' in deze FAQ.

Koop Camper Camping ticket

Parkeerticket

Als je met de auto naar Down The Rabbit Hole komt, heb je een parkeerticket nodig. In de voorverkoop kost een parkeerticket €15,- en ter plekke betaal je €25,- (PIN only). Het is mogelijk het parkeerterrein tussentijds te verlaten en weer terug te komen.

Koop parkeerticket

Overnachtingsmogelijkheden

Als je een festivalticket hebt, kun je met je eigen tent op de camping staan. Voor fans van lichte bepakking en luxekonijnen zijn er diverse pre-pitched accommodaties te huur op de Rabbit Resort. De campingburgemeester staat altijd voor je klaar en in sommige accommodaties heb je de beschikking over elektriciteit en echte boxspring bedden..

Er is een ruime vloot tipi’s, legertenten, pipowagens, DreamLodges en nog veel meer. Bekijk hier het volledige aanbod van de Rabbit Resort. De verkoop van de Rabbit Resort gaat binnenkort van start.

Bekijk de Rabbit Resort

Officiƫle voorverkoopadressen

Koop je tickets alleen bij de officiële voorverkoopadressen. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat je een geldig ticket koopt. Online koop je via www.ticketmaster.nl kaarten en telefonisch via 0900-300 1250 (€0,60 pm).

Zwarthandel

Pas op voor zwarthandel en koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen. Online is dat www.ticketmaster.nl en telefonisch kun je via 0900-300 1250 (60 cpm) kaarten aanschaffen.

Alleen via de officiële verkoop weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft.

Laat zwarthandelaren als Eutickets, Viagogo, Seatwave en Onlineticketshop lekker links liggen. Ook op Marktplaats worden altijd weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. 

Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl

Polsbandje delen met meer personen?

Polsbandjes zijn persoonsgebonden en daardoor is het niet mogelijk om deze met meerdere personen te delen. Je kunt dus bijvoorbeeld niet zelf op vrijdag komen en op zaterdag en zondag iemand met hetzelfde polsbandje naar binnen laten gaan.