Tickets

Ticket informatie

Een festivalticket voor Down The Rabbit Hole kost €135,- incl. servicekosten. Dit is voor drie dagen festival en een plekje op de tentencamping. Er worden geen dagkaarten verkocht en per persoon kun je vier tickets aanschaffen.

Als je met de auto komt, heb je een parkeerticket nodig.

Voor alternatieve overnachtingsmogelijkheden kun je een aanvullend ticket kopen. Kijk voor alle (bestel)info onder FAQ 'Overnachten en accomodaties'. De bungalows, tipi's, legertenten en camper camping tickets zijn inmiddels uitverkocht. Ook de FestiTenten zijn niet meer beschikbaar. 

 

Festivalticket

Een festivalticket voor Down The Rabbit Hole kost €135,- incl. servicekosten. Dit is voor drie dagen festival en een plekje op de tentencamping.

 

Koop hier festivaltickets

Parkeerticket

Als je met de auto naar Down The Rabbit Hole komt, heb je een parkeerticket nodig. In de voorverkoop kost deze €15,- (incl. servicekosten) en ter plekke betaal je €25,-

Bij aankomst ontvang je een parkeersticker dus als je tussendoor de parkeerplaats af gaat, hoef je geen nieuw parkeerticket aan te schaffen.

Koop hier je parkeerticket>>>

Camper Camping ticket

CAMPER CAMPING TICKETS ZIJN UITVERKOCHT

Er is een aparte camping voor campers, caravans of vouwwagens en hiervoor is een aanvullend Camper Camping ticket nodig. Je hebt één ticket per camper, caravan of vouwwagen nodig, ongeacht het aantal personen dat er verblijft. Kijk onder FAQ 'Overnachten en accomodaties' voor meer info

CAMPER CAMPING TICKETS ZIJN UITVERKOCHT

Zwarthandel

Pas op voor zwarthandel en koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen. Online zijn dat www.ticketmaster.nl en www.livenation.nl en telefonisch kun je via 0900-300 1250 (45 cpm)) kaarten aanschaffen.

Alleen via de officiële verkoop weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft.

Laat zwarthandelaren als Eutickets, Viagogo, Seatwave en Onlineticketshop lekker links liggen. Ook op Marktplaats worden altijd weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. 

Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl