My default image

Koens Coachings Kantoor: Zaterdag

Je nieuwsfeed wordt overspoeld door een tsunami van coaches, maar wie en wat moet je waarom geloven? Persoonlijke groeigoeroe Koen en zijn team van supercoaches kennen de drill, de hoed en de rand. Laat je in openluchttheater Bermuda AIR in je kracht zetten met een ijskoud bad van advies, tips & tricks,

Het programma op zaterdag:

Etiquette met Annette: 13.45 - 14.15 uur
Nu de festivals als een soort hitsige volksfeesten onze opgekropte verlangens ontketenen, stuiteren we over elkaar heen als overprikkelde pingpongballetjes. Waar de anderhalvemetersamenleving ook wel voor een aangename personal bubble zorgde, moeten nu alle nieuwe richtlijnen van consent tot multiple-choicetongen en polyamorie in de praktijk gebracht. Wat te doen? Geen zorgen. Tijdens deze stoomcursus festivaletiquette zet de deskundige inspirator Anette de richtlijnen helder, strak en een beetje aangeschoten voor u uiteen.

Verboden te lachen: 15.45 -16.15 uur
Lachen hoort bij mensen. Mensen lachen het liefst zo vaak mogelijk. Misschien wel een beetje te vaak: omdat we gewend zijn om te lachen. Van dat doorlopende gelach zijn onze lachspieren een beetje slapjes geworden. Door zo nu en dan een kwartiertje niet te lachen, zult u merken dat u daarna veel bewuster en harder lacht. HOUME TEN GOEDE is een mislukte cabaretier die vol zit met grappen waar u in deze workshop niet om mag lachen. Durft u het aan?

Workshop Tegeltjes: 17.45 - 18.15 uur
Wij zijn verheugd om het concept van de NFT aan u te mogen tonen: de Nederlandse Federatie van Tegelmakers, voorgesteld door haar voorzitter Steven de Peven. Deze kunstenaar houdt zich bezig met een van de vroegste vormen van coaching: de tegelspreuk. Tijdens deze workshop mag u zelf aan de slag, onder leiding van de meester. Uw zelfgemaakte tegel met pakkende en inspirerende spreuk wordt afgebakken in een oventje, waarna hij gegarandeerd uw hele leven meegaat! U hoeft de tegel enkel nog op te hangen om er optimaal van te kunnen genieten.

Alban en de Chemtrails: 19.45 - 20.15 uur
Hoe moeten we ons wapenen tegen hetgeen dat wij niet zien kunnen? Daarover gaat deze lezing, die u eigenlijk niet mag missen! Laat u onderwijzen over het onzichtbare gevaar van de invisible chemtrail, leer alles over de illustere schaduwmeesters die met hun vreselijke vliegmachines chemicaliën sproeien over Gods akkers. Gelukkig weet coach en expert Alban Karsten wel raad met dit zieke gif met zijn gepatenteerde Chembuster. Komt dat zien!

Chakra Dansen: 21.45 - 22.15 uur
Wist u dat er zich op dit moment chakra’s in uw lichaam bevinden die tot op heden niet zijn aangeboord? Chakra’s waarmee u bepaalde dingen kunt unlocken, zoals geluk, dopamine, verbetering van de spijsvertering, minder jeuk, een lach op het gezicht en nog veel meer? Tijdens deze speciaal voor Koens Coaching Kantoor ontwikkelde sessie leert u van een gecertificeerd chakradanscoach hoe u al die opgesloten potentie uit uzelf kunt laten spuiten als ware u een vulkaan van mogelijkheden en mystiek.