My default image

Porto Parties x Desperados

Laat al die opgekropte fuifkoorts de vrije loop en geef je eigen officiële feestje op Down The Rabbit Hole! Ook op Rabbits in the Lowlands ga je weer volle bak tot het gaatje tijdens de Porto Parties powered by Desperados – de partyspecialisten die het een heel weekend lang bier met een kick en epische parties laten regenen in Biddinghuizen.

Dat de rijen voor hun tent elk jaar weer dikker zijn is meer dan logisch. Hier is het namelijk driemaal daags prime partytime, van begin tot eind bedacht voor en door jullie. En reken maar dat dat al meteen vanaf het sein lift-off spectaculaire taferelen oplevert. Wat dacht je bijvoorbeeld van feesten als Raveheart, Leven Met De Kleur Geel, De Dikke Doei Disco en Hoge Noten Zonder Kloten? Porto Parties maak je maar één keer in je leven mee.

Er is maar een ding leuker dan meefeesten: zelf zo’n dubbeldikke Porto Party plannen én werkelijkheid laten worden. Bedenk een thema waarmee je twee uur kunt vullen, inclusief decor, dresscode, playlist en essentiële attributen. Hoe weirder, hoe beter. Geen idee is te gek, want als jouw plan wordt geselecteerd kun je rekenen op een professioneel productieteam waarmee je samen je dromen waarmaakt. #Desperados #BeerWithAKick

Meedoen? Meld je dan met jouw plan voor 1 juni aan via deze link. Porto Party Hard!

Heb je vorig jaar een Porto Party-voorstel voor DTRH20 ingestuurd? Stuur hem dan nog een keer opnieuw in want we beginnen dit jaar met een schone lei.