Tickets

Festivalticket

Een festivalticket voor het volledige festival (drie dagen en vier overnachtingen), inclusief een plek op de tentencamping en vervoer per pendelbus van en naar station Wijchen kost €177,50 (excl. €10,- servicekosten). Er worden geen losse dagkaarten verkocht.

+ meer

Je kunt het festivalticket ook kopen als Collector Ticket. Dit ticket is een pasje dat je met een lanyard om je nek kunt hangen. Een collectors-item voor de echte DTRH-fan dus!

_ minder

Rabbit Resort

Natuurlijk kun je met je eigen tent naar Down The Rabbit Hole komen. Maar als je geen zin hebt om met kampeerspullen te sjouwen of behoefte hebt aan meer luxe en comfort, kun je ook kiezen voor accommodaties die bij aankomst voor je klaarstaan. 
+ meer
Laat je bijvoorbeeld volledig in de watten leggen op Rabbit Deluxe, neem met je hele vriendengroep intrek in een grote legertent op de Groepscamping, of travel light op The Big Easy – er is voor iedereen een passend holletje te vinden. _ minder

Gespreid betalen

Tot en met 28 februari 2020 kun je je aanmelden om je festivalticket in drie termijnen te betalen, mits beschikbaar. De eerste termijn van €79,- voldoe je bij aanschaf van het ticket. Daarna volgt er op 27 maart en 30 april een automatische incasso van €58,-. Het totaalbedrag van een ticket komt op €195,- inclusief €10,- servicekosten en €7,50 handelingkosten.

Groepsticket

Wie vrienden heeft, wint! Er zijn voordelige groepstickets verkrijgbaar: voor 10 tickets betaal je €1.590,- (excl. 10x €10,- servicekosten). Dat is dus €18,50 korting per ticket! Je ontvangt 10 losse tickets dus het is niet noodzakelijk om tegelijkertijd op Down The Rabbit Hole te arriveren. Er zijn in totaal 600 groepstickets beschikbaar (6.000 bezoekers).

Campercamping

Op deze dedicated vrijbuiterscamping parkeer je een camper, caravan of vouwwagen het hele weekend op een gegarandeerde staanplaats. Er zijn plaatsen van 5 x 7,5 meter met en zonder stroom beschikbaar. Douches en toiletten bevinden zich dit jaar in een regulier badhuis op struikelafstand van je kampeerpaleis op wielen. Eigen haard is goud waard.

+ meer

Let op: Is jouw voertuig langer dan 7,5 meter? Dan heb je twee campercamping-tickets nodig. En als je voertuig langer dan 11 meter is, koop dan ook twee tickets én stuur een mail naar jump@downtherabbithole.nl voor het aanvullende reglement en inschrijfformulier.

Let op: Dit ticket geeft geen toegang tot het festival. Iedere persoon dient in het bezit te zijn van een Down The Rabbit Hole festivalticket.

_ minder

Groepscampingplek

De groepsaccommodaties zijn voor Rabbiteers die gegarandeerd samen op één plek willen staan. Neem je allemaal een eigen tent mee? Boek dan een groepscampingplek van 10 x 10 meter met een picknicktafel voor 12 personen en een partytent van 4,5 x 3 meter. Daarnaast zijn er ook accommodaties beschikbaar voor als je geen tent wilt meenemen. 

+ meer

Let op: Dit ticket geeft geen toegang tot het festival. Iedere persoon dient in het bezit te zijn van een Down The Rabbit Hole festivalticket.

_ minder

Parkeerticket

Kom je met de auto? Dan heb je een aanvullend parkeerticket nodig. Deze kost in de voorverkoop €18,50 (incl. servicekosten), op het terrein betaal je €27,50. Parkeren is mogelijk van donderdag 2 juli 12:00 uur tot maandag 6 juli 14:00 uur.

DTRH treinretour

Kom je met de trein? Maak dan gebruik van het voordelige DTRH-treinretour, Voor slechts €21 reis je vanaf elk station in Nederland naar station Wijchen en weer terug. Het DTRH-treinretour is geldig in de 2e klasse van treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion en Syntus.
+ meer

Het retour is geldig op de volgende data: 2 juli t/m 6 juli 2020, met de heenreis op 2, 3, 4 of 5 juli en de terugreis op 3, 4, 5 of 6 juli. Op donderdag, vrijdag en maandag is het retour geldig vanaf 09:00 uur 's ochtends, en op zaterdag en zondag de hele dag.

Je hebt tot maandag 29 juni juni 23:59 uur om het DTRH-treinretour aan te schaffen.

_ minder

Zwarthandel

Pas op voor zwarthandel en koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen. Alleen via de links op deze site, ticketmaster.nl en telefonisch (via 0900-300 1250 (60 cpm) kun je kaarten aanschaffen. Laat zwarthandelaren als Eutickets, Viagogo en Onlineticketshop lekker links liggen. Ook op Ticketswap en Marktplaats worden valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. Kijk voor meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl.