My default image

Brainwash Arena: zondag

De wereld staat op zijn kop; wat recht lijkt is krom en andersom. Gelukkig hebben we Brainwash, hét platform waar denken en onderzoeken vooropstaat. Zo halen ze jaarlijks meer dan honderd filosofen, wetenschappers, theatermakers en schrijvers naar het Brainwash Festival in Amsterdam om samen antwoorden te vinden op de grootste vragen van vandaag. En nu ook naar openluchttheater Bermuda AIR: in de Brainwash Arena onderzoeken ze tijdens dagelijkse talks en workshops de spannendste ideeën die je helpen om de wereld begrijpelijker te maken. Ook Froukje komt even langs dit weekend!

Zondag: mind your body
Te veel in je hoofd of juist lekker in je vel? Op de laatste festivaldag nemen we onze geestelijke en fysieke gezondheid onder de loep. Hoe zijn lichaam en geest met elkaar verbonden?
11:00-11:45 uur: Doe mee aan de The Big Be Present Party: een collectieve danservaring onder leiding van performance artist Keren Rosenberg.
11:45-12:30 uur: Samen met programmamaker Nicolaas Veul en schrijver Rachel Rumai Diaz doen we een poging om lichaam en geest nader tot elkaar te brengen. Moderator: Tirsa With.
12:30-13:00 Neem een videoboodschap op die je kunt terugkijken als je met je winterdip thuis op de bank zit.